SRBIJU DANAS ČEKA TOTALNI ŠOK: Vraća se nenormalno vreme!

Autor: Republika

Vesti

18.01.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano, više oblačnosti uz provejavanje slabog snega očekuje se ujutru i pre podne u južnim i istočnim krajevima, i to uglavnom u planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHZS).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema podacima RHZS, jutarnja temperatura biće od minus tri do dva stepena Celzijusa, dok će najviša dnevna biti devet stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i vetrovito uz umeren i jak severozapadni vetar, koji će posle podne biti u slabljenju i skretanju na jugozapadni i južni. 

Jutarnja temperatura biće oko jedan stepen, a najviša dnevna oko sedam stepeni.


Kako se navodi, u petak pre podne pretežno sunčano, posle podne na severu i zapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom.

Za dane vikenda i početkom naredne sedmice vreme će biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa snegom, samo se u subotu pre podne u nizim predelima očekuje kiša. 

Zatim uglavnom suvo uz postepeni porast temperature, kažu iz RHZS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading