SRPSKA NOVA GODINA U ZNAKU NAJMLAĐIH!

Autor:

Vesti

13.01.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić, direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović i predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović prisustvovali su danas na "Trgu bajki" svečanom otvaranju "Srpske nove godine za decu", koja se održava na platou i u samoj Ustanovi kulture "Vuk Karadžić".

RepublikaFoto: Promo foto
Mališani su uživali u prestavama u kulturnoj ustanovi "Vuk Karadžić"

Vesić je istakao da ovaj događaj postaje tradicionalni, kao i da je "Trg bajki", koji se zatvara 15. januara,  u proteklih mesec dana posetio veliki broj dece. 

On je podsetio da će do 1. februara raditi otvoreno klizalište na Trgu Nikole Pašića, dok se 15. februara zatvara manifestacija "Beogradska zima", u okviru koje se održalo 87 manifestacija i koju je do sada posetilo više od 100.000 Beograđana. 

RepublikaFoto: Promo foto
Miodrag Popović, Goran Vesić i Miloš Ignjatović

Popović je istakao da je ovaj događaj dobar povod za promociju Beograda, a da se manifestacijom "Srpska nova godina za decu" stvara nova tradicija i još jedan od elemenata za promociju naše prestonice, podsetivši da je "Ulica otvorenog srca" narasla u beogradski pokret i jedan od zaštitnih znakova glavnog grada.

Ignjatović je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost Gradu Beogradu jer se manifestacija "Trg bajki" održava na platou ispred Opštine Zvezdara, i u ime Zvezdaraca čestitao Novu godinu najmlađim sugrađanima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading