SRPSKA NOVA GODINA U PRESTONICI: Vatromet ispred Hrama i provod do zore!

Autor:

Vesti

13.01.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od tradicionalnog vatrometa iznad hrama SvetoG Save, preko koncerta Dženana Lončarevića i Miligrama, do Skadarlije, tamburice i kafanice sve će biti organizpovano za najluđu srpsku noć. Ukoliko ste se razočarali dočekom Nove 2018. godine i pukli mnogo para, Srpska nova godina je pravo vreme da se opustite i uživate u dobrom provodu i sasvim pristojnoj ponudi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kao i svake godine centar pravoslavlja i Srpske nove godine je Hram Svetog Save

"Dođite u Srbiju po drugu dozu Nove godine" - tako je britanski Independent pozvao celu planetu da proslavi Srpsku novu, jer znaju gde je najbolji provod i žurka do zore, a i posle zore ima gde da se ode! 

Prvo gde biste mogli da odete je plato ispred zgrade opštine Zvezdara na Bulevaru kralja Aleksandra. Za besplatnu zabavu na otvorenom biće zaduženi Miligram i Dženan Lončarević, a u ponoć će ispred Hrama Svetog Save biti priređen tradicionalan novogodišnji vatromet.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
U Skadarliji uz tamburice i violinu

Što se tiče kafana, restorana i beogradskih klubova, cene su mnogo pristupačnije nego za doček nove po gregorianskom kalendaru. Tako da ćete moći sebi da priuštite odlazak na nastup Sandre Afrike, Milice Pavlović i Leksinktona, Peđe Medenice i drugih.

U skadarlijskim kafanama nema posebno organizovanog dočeka, pa tu možete da odete kad se završe koncerti ispred Opštine. Zabavljaće vas tamburaši,  a posle ako su vam se smučili narodnjaci i imate atom snage, idite na Sajam gde je žurka u znaku početka dvehiljaditih, ulaz samo 500 dinara.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading