NOVOGODIŠNJA ČESTITKA MAJCI OD OPŠTINE ZEMUN!

Autor:

Vesti

03.01.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Zemun je donela Odluku o pravu na novogodišnju čestitku majci prvorođene devojčice i dečaka, rođenih 1. januara u porodilištu KBC "Zemun".

RepublikaFoto: Promo foto
Predsednik Gradske opštine Dejan Matić posetio je porodilje i uručio im zaslužene poklone

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić je 1. januara uručio novčanu čestitku Opštine u vrednosti od 100 hiljada dinara mamama devojčice i dečaka.

RepublikaFoto: Promo foto

Osim toga i vaučere u vrednosti od po 25 hiljada dinara za kupovinu u prodavnicama "Aksa", koje poklanja društveno odgovorna kompanija – Banka Societe Generale.

 
Po običaju bebe su darovane i dukatom, poklonom zlatare "Peridot".
RepublikaFoto: Promo foto

 Predsednik Matić nije krio zadovoljstvo što je bio u prilici da radost rađanja novog života podeli sa ponosnim majkama Jovane i Andreja, istakavši tom prilikom da Gradska opština Zemun na ovaj način želi da podstakne rađanje i pomogne na putu roditeljstva, podržavajući porodicu kao temelj svakog društva i stvarajući uslove za bezbrižno odrastanje dece, koja su budućnost Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading