Ne pominjite mi tog starca! Evo šta otac mlade iz Pilatovića kaže o vezi njegove ćerke sa 53 godine starijim Milojkom

Autor: Republika

Vesti

19.03.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Milojka Božića (74) sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) iz Pilatovića kod Užica i dalje je top tema o kojoj bruji cela Srbija!

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Golupčići: Milijana Bogdanović i Milojko Božić

O ovom neobičnom paru, koji je u žižu javnosti dospeo posle šokantnih tvrdnji da ih je spojila ljubav, a ne pohlepa ili nekakva materijalna korist, i dalje se intezivno raspravlja na društvenim mrežama.

Međutim, roditelji mlade Milijane, koja bi trebalo da se uda za Milojka 7. septembra, nisu se oglašavali ovim povodom. Sve do sada.

 

 

Naime, redakcija Srpskog telegrafa uspela je da dobije izjave Milijaninih roditelja, a iz svega što smo čuli jasno je da oni nikako ne podržavaju ovu vezu.

- Ja ne postojim od kako je ona sa njim! Ne pominjite mi to starca! Jako sam razočaran u ćerku - rekao nam je između ostalog Milijanin otac.

Kako na Milijaninu vezu sa Milojkom gleda njena majka?

Da li joj zamera?

Kako se odnosi prema brojnim komentarima koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama i čuti u javnosti?

Kako na sve gleda Milijanina mlađa sestra?

Ovo su samo neka od pitanja na  koje odgovore možete pročitati samo na dva mesta - u izdanju Srpskog telegrafa od srede 20. marta, kao i na portalu Republika.

 

Moraće da se razdvoje

Milojko i Milijana verovatno će uskoro morati da se razdvoje jer su dobili pozive Hepi televizije i Pinka da uđu u rijalitije.

Milijana kaže da želi da uđe u neki od tv rijalitija, međutim, Milojko najverovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova deca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

- Prvi su nam se javili sa Hepija i ponudili "Parove", a zatim su nas pozvali i iz Pinka za "Zadrugu". Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka, jer on ima problem sa njegovima. Međutim, imam, kao i uvek, njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti - kaže Milijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading