(VIDEO) "Stoko, idiote jedan"! "Imam dokaze da si flertovala sa policajcem"! Žestoka svađa muža i žene u studiju kod Marića

Autor: Republika

Vesti

21.02.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV Hepi gostovao je bračni par Gorica i Momir, a već na početku su imali sukob. Ko je kome pretio, ko je koga izbacivao, ko je flertovao a ko otimao burme i stolice... Samo su neke od tema koje su pokrenuli Momir Obradović i njegova još uvek zakonita supruga Gorica. I sve to u emisiji uživo kod Milomira Marića.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Napeto u studiju na TV Hepi

Voditelj je pokušavao da ih smiri, apelujući da se pomire, ali njih dvoje nisu hteli ni da čuju za to. A onda su počele žestoke optužbe i uvrede.

- On mi je zagorčao život. Ali ne samo on već i njegova sestra, njegov sestrić... Ne želim da se pomirim sa njim. Nikako! Tužba za razvod braka je podneta, počela je odmah Gorica.

Ona ne može da mu oprosti jedan Badnji dan kad ju je, kako navodi, obrukao u prodavnici.

- Nije imao para da na Badnji dan plati jedan običan hleb u prodavnici. Obrukao me je tada. Došao je kod mene, primila sam ga u stan na insistiranje prijatelja da se pomirimo. Došao je sa pendrekom kod mene. Rekao mi je da ako zovbđem policiju, da će me odrobijati. Tražio je od mene da skinem burmu. Uzeo mi je i sto i stolice. Uzeo mi je televizor. Uznemiravao je celu moju porodicu. Zvao je i mog oca - vikala je Gorica sve vreme.

- Hteo sam da uzmem te burme da prodam da bih registrovao kola.

- Reci odakle ti 40.000 evra. Vratila sam ti dugove od 14.000 evra. Odakle ti te pare?

Marić je uspeo da je pomalo smiri a onda je reč dobio Momir.

- Videli ste njeno ponašanje. Ovo je sad i blago kako se ona ponaša. Hvala ti što si mi vratila dugove, a vratila si ih mojih parama.

- Ne, nego ću svojim?! Naravno da sam tvojim.

- Ja nju ne mrzim, ja žene ne mrzim. Ja sam nju trpeo...

- Ja sam tebe trpela! Stoko, idiote jedan!

- Problem je sa njom što je ona sujetna, što sa njom ne možete da se dogovorite. Ona vređa, zamerila se i sa sinom, sa bratom...

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Izneo svoju stranu priče: Momir Obradović

- Ne spominji moju porodicu, pričaj o našem braku.

Na Marićevu konstataciju da bi oni mogli da se pomire, Momir kaže:

- Ma kakvo pomirenje. Ona je nepredvidiva. Ona u 10 tek ustaje, pa onda kafa, pa dve cigarete, pa opet kafa. Od 17 gleda Hepi a posle gleda Zadrugu do 1 iza ponoći.

 

 

Ni Gorica mu nije ostala dužna.

- On je jedan takav folirant. Razumite me, Mariću. On više nije imao para da plaća ženu da mu čuva taštu. Mi smo se upoznali 8. januara, a venčali smo se 8. februara. Ja sam čuvala njegovu taštu. On bi umro bez dijagnoze da nije bilo mene. On je jedan patološki lažov. Nije mi davao da izlazim na terasu jer je tvrdio da gledam golubara. Bio je ljubomoran na komšije.

- Ali ona je volela da flertuje sa studentima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Gorica Obradović

- Ma on je to gledajući svoju sestru kako se da izvinete jeb*vala sa svojim podstanarom onda ne veruje ni jednoj ženi. I onda meni ništa verovao nije.

- Ja imam dokaze da je ona flertovala sa jednim policajcem. Dokazi su u mom laptopu, ali ona mi je otela laptop.

Kako kaže Gorica, ona samo želi da je muž ostavi na miru.

- On je mene sa kragnom oko vrata i sa štakom u ruci izbacio na Svetu Petku iz kuće. On je mene hteo da pošalje u grob, kao što je poslao i bivšu ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading