Školarine za srpske studente! Naši mladi BRILIJIRALI na Oksfordu

Autor:

Vesti

19.02.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru projekta šireg povezivanja zajednice srpskih studenata na Oksfordu sa predstavnicima državnih i privatnih kompanija iz Srbije, profesorima Univerziteta Oksford, diplomatskim korom i predstavnicima britanske Mense troje srpskih studenata dobilo je godišnje stipendije ovog prestižnog univerziteta.

RepublikaFoto: Promo foto
Ponos Srbije na Oksfordu

Punu školarinu dobili su Isidora Radenković, Tamara Bojanić i Mia Mijović, a delimičnu Katarina Nikolić.
Pokrovitelj skupa "Dan srpskih studenata"  bila je kneginja Jelisaveta Karađorđević čiji je otac knez Pavle studirao na tom univerzitetu.

RepublikaFoto: Promo foto

- Drago mi je da Oksford i dalje prepoznaje talentovane studente iz Srbije kao što je to bio slučaj i sa mojim ocem knezom Pavlom. Reč je o ustanovi koja može da ponudi izuzetne uslove školovanja - navela je Jelisaveta Karađorđević. 

RepublikaFoto: Promo foto

Događaj su uveličali ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandra Joksimović, predstavnici Nacionalnog centra za talente, Mense i državnih i privatnih kompanija iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading