NOVI VRELI TALAS: Danas do 35 stepeni, uveče pljuskovi

Autor: Tanjug

Vesti

30.07.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva vrela talasa koja smo imali tokom ovog leta, na redu je i treći. U većem delu Srbije u nedelju će biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab vetar i temperaturu do 35 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne i uveče se na severu i zapadu očekuje lokalni razvoj oblačnosti, ponegde s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Došlo je vreme da ponovo potražimo osveženje u fontanama

Jutarnja temperatura biće od 12 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 30 do 35 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 33 stepena.

OD PONEDELJKA SKORO DO 40

Prema prognozi za narednih nedelju dana, od ponedeljka će biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 stepeni.

Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha može usloviti pojačanje tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Osobama sa srčanim i obolјenjima respiratornog sistema se savetuje najviši stepen opreznosti. Najizraženije meteoropatske reakcije mogu biti umor, glavobolјa i razdražlјivost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading