VUJOVIĆEVA ODGOVORILA NA ĐILASOVE PROZIVKE: On građanima predlaže da, umesto olovke, ponesu ORUŽJE na izbore!

Autor:

Vesti

23.02.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica opštine Savski venac odazvala se na prljavu igru Dragana Đilasa, i, primereno jednoj dami, odgovorila na brutalne napade bivšeg gradonačelnika Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vujovićeva Đilasu nije ostala dužna

- Posle monstruoznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, nejprizemnije, optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa - započela je Vujovićeva.

- Njemu, Đilasu, očigledno nije strano da građanima predlaže da, umesto olovke, na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene. Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta uvođenje reda u Beograd, jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim pravilima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas. Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje nastavila je. 

Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Đilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom - objasnila je Irena Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading