ŠAPIĆ: Radule, izvozao si me ko magare; RADULOVIĆ: Kukavice, vidimo se na sudu

Autor:

Vesti

21.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukobi u opoziciji došli su do pretnji fizičkim obračunom i krivičnih prijava! A sve je počelo najavljenim duelom između lidera DJB Saše Radulovića i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, koji je trebalo da se održi uživo na kanalu Balkan info. Završilo se tako što se Šapić pojavio, Radulović nije, jer navodno njegov protivnik nije hteo da pristane na polemiku uživo. Zatim su usledile pretnje lideru DJB i krivična prijava protiv bivšeg vaterpoliste!

RepublikaFoto: Republika
Radulović i Šapić u ratu

SA SEKTOM ZAVRŠIO

Pravi razlog otkazivanja duela do daljeg ostaje nepoznanica. Šapić tvrdi da ga je lider DJB ispalio, a Radulović da se Šapić uplašio emisije uživo. Rat se zatim nastavio na Tviteru, gde je predsednik opštine Novi Beograd sebe nazvao budalom i magaretom.

- Ja sam budala, ne Radulović i DJB. Dve i po godine me pljuju i vređaju, a sad pred izbore su uspeli i da me izvozaju kao poslednje magare i na kraju odustanu. Ponavljam, ja sam budala. Sa sektom sam od danas završio, sve ostalo ćemo na sudu. Beograđani, srećni vam izbori - napisao je Šapić.

Ubrzo se oglasio i Radulović sa svojom verzijom priče o pretnjama koje je navodno dobio u večernjim satima na samom ulasku u zgradu u kojoj živi, a zatim i tvrdnjom da se Šapić uplašio duela uživo.

Foto: Srpski telegraf

- Budale su samo građani Beograda, koje obmanjuje. Znao je da je duel uživo. Slao siledžije da mi pošalju poruku da se povučem. Rečenica "od danas sam završio" pokazuje šta je jedini cilj. Gde bežite. Ovo je baš jadan način da izbegne TV duel uživo - napisao je Radulović, a zatim obavestio javnost da je protiv Šapića podneo krivičnu prijavu.

PLJUŠTE PONUDE

Ubrzo su počele da se ređaju ponude opozicionim liderima da se organizuje novi termin za obračun uživo, a pridružio im se i funkcioner naprednjaka Vladimir Đukanović.

ĐUKANOVIĆ: Nudim im duel kod mene da vidimo da li je Radulović uništio naša preduzeća i da li je Šapić kriminalac

- Pošto nikako ne mogu da se dogovore gde će i kako će i pokušavaju jedan drugog da namagarče, ja im nudim termin u svojoj emisiji kao potpuno nezainteresovana strana, ali zarad zainteresovanih građana, koji bi svakako voleli da čuju pravu istinu o tome da li je Radulović kao stečajni upravnik uništavao naša preduzeća i da li je gospodin Šapić kriminalac kao što lider DJB tvrdi - objašnjava Đukanović za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading