PAKAO VIKEND U BEOGRADU: Saobraćaj će biti potpuno izmenjen

Autor: Republika

Vesti

14.09.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđane i predstojećeg vikenda očekuju mnogobrojne zatvorene ulice i promene na desetinama linija javnog gradskog prevoza, kako zbog Parade ponosa, tako i sportske manifestacije "Evropski kup C1", te radova na novoj Palilulskoj pijaci i tramvajskoj mreži u Karađorđevoj ulici.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Do najveće blokade doći će u nedelju zbog Parade ponosa. Iako će ona zvanično početi u podne, za očekivati je da širi centar grada, od Slavije do Studentskog trga, sa svim okolnim ulicama, bude zatvoren još od ranih jutarnjih časova. I tako će ostati barem do 15.00, dok će prostor oko Studentskog parka ostati blokiran do kasnih večernjih sati.

Iz bezbednosnih razloga detalji oko zatvaranja ulica se još drže u tajnosti, pa se ne zna ni tačan broj linija gradskog prevoza koji će promeniti trase.

Zbog održavanja biciklističke trke, u subotu od 9.00 do 14.30 i u nedelju od 9.30 do 13.30 biće zatvoren za saobraćaj Bulevar Nikole Tesle na delu od Brankovog mosta do Trešnjinog cveta. To će dovesti do izmena na linijama 15, 27E, 35, 43, 60, 84, 704, 706, 707.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Radovi će se tokom vikenda izvoditi i u Karađrođevoj ulici i to na delu između Ekonomskog fakulteta i Savskog trga, pa će tokom oba dana doći do izmena linija GSP:

* tramvaji sa linije 2 će saobraćati na relaciji: Pristanište – Gospodarska mehana.

* tramvaji sa linije 7 će saobraćati na relaciji: Ustanička – Dorćol - Novi Beograd (Blok 45).

* tramvaji sa linije 9 će saobraćati na relaciji: Banjica – Gospodarska mehana.

* tramvaji sa linije 12L će saobraćati na relaciji: Omladinski stadion - Gospodarska mehana.

Konačno, zbog radova na Palilulskoj pijaci, koja je u izgradnji, biće zatvorena Ulica majora Ilića, a trase će promeniti linije 65 i 77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading