PRIVREMENO ZATVOREN AERODOM " NIKOLA TESLA"

Autor: Tanjug

Vesti

12.09.2018

05:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aerodrom Nikola Tesla Beograd privremeno je zatvoren za poletanja i sletanja jer je avion egipatske kompanije, koji je bez putnika sleteo na aerodrom, ostao na stazi usled tehničkih problema.

RepublikaFoto: Tanjug
Trenutno nema poletanja i sletanja na Beogradski aerodrom

U saopštenju aerodroma se precizira da je avion tipa "boing 737-800" egipatske kompanije "Egypt Air" koji je, bez putnika, sleteo u 4.11 časova na beogradski aerodrom, ostao na poletno-sletnoj stazi.

Navedeno je da je avion sleteo usled tehničkih problema, uz napomenu da će aerodrom biti zatvoren na dva sata.

Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su prema utvrđenim procedurama, dodaje se u saopštenju.

Avioni Er Srbije preusmereni na aerodome u regionu

Zbog privremenog zatvaranja aerodroma Nikola Tesla za poletanje i sletanje, svi avioni Er Srbije preusmereni su na okolne aerodrome u regionu. Letovi će do normalizacije saobraćaja i otvaranja aerodrome biti preusmeravani na okolne aerodrome.

Kada je reč o putnicima koji ovog jutra putuju iz Beograda, njima će sve informacije biti dostupne na aerodromu i putem Call centra Er Srbije.

U ovom trenutku neizvesno je vreme poletanja u jutarnjem špicu ka 15 destinacija. Er Srbija je u stalnom kontaktu sa nadležnima na Aerodromu Nikola Tesla i obaveštavaće putnike o novim vremenima poletanja.

Bezbednost naših gostiju i članova posade najvažniji je prioritet za Er Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading