PALILULA ISPUNJAVA OBEĆANJA GRAĐANIMA

Autor: Tanjug

Vesti

23.07.2018

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih nedelju dana na teritoriji opštine Palilula asfaltirano je sedam ulica, i to u naseljima Borča, Kotež i Mali Zbeg.

RepublikaFoto: Opština Palilula
Jovičić na Paliluli

- Ovo je prvi put od kada ove ulice postoje da su građani dobili asfalt i da više neće živeti u uslovima nedostojnim za pristojan život u 21. veku - rekao je predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić.

Jovičić je sa saradnicima obišao radove na putevima ukupne dužine od oko 2.000 metara i razgovarao sa građanima ovih naselja na levoj obali Dunava.

RepublikaFoto: Opština Palilula

- Ovih sedam ulica koje smo sada uradili je bilo u planu asfaltiranja koji smo obećali da ćemo završiti do kraja leta, i evo ispunili smo obećanje -  rekao je predsednik opštine Palilua.

On je dodao da je od 2016. godine, od kada je njegov tim preuzeo odgovornost za opštinu Palilula, asfaltirano ukupno 54 ulica i nekategorisanih puteva.

RepublikaFoto: Opština Palilula

- Do sada je potrošeno oko 100 miliona dinara investicionog budžeta za sređivanje ulica na čitavoj teritoriji opštine Palilula, a u septembru je u planu da se započne sa radovima na asfaltiranju još 39 lokacija i još jednom obećavam građanima da nećemo stati dok svaka ulica na Paliluli, od centra grada do najudaljenijih naselja na obodima Beograda, ne bude imala asfalt - poručio je Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading