PRVI STANODAVCI IZ BEOGRADA NA VODI: Stan u kuli za 1.000 evra mesečno!

Vesti

21.07.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste se pitali kako je živeti u najluksuznijoj zgradi u Beogradu, s pogledom na reku, Kalemegdan i prelepa zdanja u centru prestonice - evo prilike da saznate!

Foto: Republika
Beograd na vodi

Četvoročlana porodica izdaje stan na osmom spratu Beograda na vodi i oglas je dala prvog dana useljenja. Ova skupocena dvosobna nekretnina ima 61 kvadrat, useljiva je od 1. avgusta, a mesečni zakup iznosi 1.000 evra.

IGRAONICE, BAZENI...

Kad je već toliko lepo, zašto kupci stana tu i ne žive, odmah će mnogi upitati. Vlasnici nekretnine objašnjavaju za Srpski telegraf da su stan i kupili zbog rente.

- Suprug i ja smo uzeli stan s namerom da ga iznajmljujemo. Međutim, kad su nam javili da je gotov i kad smo došli da ga vidimo, ostali smo u šoku. Toliko je lepo da nam je žao što u startu nismo kupili veći stan u kojem bismo mogli i da živimo. Imamo dvoje dece i stan koji smo kupili je mali za našu porodicu - priča ponosna vlasnica.

Recepcija radi 24 sata dnevno i stanarima stoji na usluzi šta god da zatreba, grejanje se plaća po utrošku...

Stanari koji odluče da žive u ovom stanu svaki dan će na raspolaganju imati veliki bazen, takođe s pogledom na centar prestonice, teretanu, igraonicu za decu i prostranu terasu koja izlazi na Savu.

- Recepcija radi 24 sata dnevno i stanarima stoji na usluzi šta god da zatreba. Može vam, recimo, pozvati taksi ili rezervisati avionsku kartu. Grejanje se plaća po utrošku, a mesečno održavanje zgrade je 100 evra - navodi vlasnica.

Foto: halooglasi.com/printscreen

MODERAN DIZAJN

Stan je opremljen plakarima u predsoblju, garderoberom u spavaćoj sobi i ormarićima u kupatilu, sa podesivim policama. Moderan, minimalistički dizajn omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora. Drveni podovi imaju troslojni parket, a kupatilo i kuhinja obloženi su podnim i zidnim pločicama.

Ispred zgrade je i Savska promenada, prostor duž Save dugačak 1,8 kilometara, koji je odskora postao omiljena destinacija za turiste. Na promenadi se nalaze BW galerija, restorani, kafei, kamioneti sa hranom, biciklističke i pešačke staze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading