NEVREME PROTUTNJALO BEOGRADOM: Grmelo na sve strane, padala jaka kiša

Autor: Republika

Vesti

13.06.2018

13:54 >> 15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme koje je već zahvatilo mnoge delove Srbije, stiglo je i u naš glavni grad, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je vanredno upozorenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nepogoda sa jakim pljuskom, grmljavinom, gradom i olujnim vetrom trenutno je na području između Valjeva, Čačka, Aranđelovca i okoline i u premeštanju je ka severu Šumadije, području Beograda i Pomoravlja - stoji u hitnom upozorenju RHMZ.

U Beogradu je u 15 časova izmerena temperatura od 27 stepeni, ali je subjektivan osećaj kao da je 32. Severni vetar duva brzinom od dva metra u sekundi.

Danas je na snazi narandžasti meteoalarm, a RHMZ je saopštio kakvo nas vreme očekuje sve do 20. juna. Nakon sparnog prepodneva, u Beogradu se očekuje pljusak u 16 časova, a trenutno grmi i naoblačilo se, tako da se građanima savetuje da ponesu kišobrane i da nađu zaklon, dok ne prođe oluja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading