Deo opštine Savski venac sutra 10 SATI BEZ VODE!

Autor: beograd.rs

Vesti

12.06.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, sutra od 8 do 18 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Jovana Marinovića, Kronštatskoj i Jovana Žujovića, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U navedenom periodu bez vode će ostati Bolnica za dečije plućne bolesti i Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Dr Dragiša Mišović Dedinje".


Pad pritiska i prekide u vodosnabdevanju zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Barajevo osetiće sutra, od 8 do 24 sata, potrošači duž Ibarskog puta i u naseljima Barajevo, Meljak, Vranić, Šiljakovac, Baćevac, Veliki Borak, Vrbovno, Stepojevac, Guncati, Gaj, Ravni gaj, Karaula, Stražarija i Srednji kraj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom odezbeđene su auto-cisterne. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading