EVO KADA ĆE BEOGRAD OSTATI BEZ IJEDNE PLASTIČNE KESE!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

25.04.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da je korišćenje plastičnih kesa zločin prema prirodi i izrazio uverenje da će Beograd u naredne dve do tri godine postati grad u kome će biti zabranjeno koristiti plastične kese.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Gradski menadžer Goran Vesić

On je rekao i da je više puta razgovarao sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom zaštite životne Goranom Trivanom o ovom problemu i da su oni veoma posvećeni ideji da čuvamo životnu sredinu, saopštio je gradski Sekretarijat za infomrisanje.

- U narednom periodu na inicijativu premijerke Brnabić imaćemo sastanke sa trgovinskim lancima i udruženjima potrošača kako bismo pronašli model da se plastične kese potpuno izbace iz upotrebe, a da se građanima ponudi alternativa u vidu papirnih kesa i cegera koje ih neće koštati više nego što je sada slučaj - rekao je Vesić

Gradski menadžer je istakao da je Ana Brnabić izuzetno posvećena da se ovaj problem reši i da verujem da će zajedno sa Vladom Republike Srbije upeti u tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading