PRESTONICA POSLE MARATONA! Kritično još u centru! Ostali delovi grada prohodni

Autor:

Vesti

21.04.2018

13:54 >> 14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako, ali sigurno gužva i nervoza onog dela građana koji nisu trčali nestaje. Oni koji su zbog 31. Beogradskog maratona morali da bedelo pešače po celom gradu, sad mogu da predahnu. Većina ulica je otvoreno, a kritično je još samo u centru grada.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Do sedam časova sve će biti prohodno

Kako javljaju beogradski taksisti Ulica kneza Miloša, koja je bila zatvorena od jutarnjih sati, ponovo je prohodna.

- Kneza Miloša je prohodna u oba smera, a i na Novom Beogradu se sve normalizuje. Polako se sve vraća u red, a uskoro će biti puštena i vozila gradskog prevoza - kažu iz Beogradskog taksija.

Most na Adi, preko kojeg su maratonci trčali drugu godinu za redom, otvoren je za saobraćaj. Takođe, normalno se vozi i Trgom Nikole Pašića, kao i kroz Bulevar kralja Aleksandra.

Posle 16 časova saobraćaj bi trebalo umnogome da bude normalizovan, a od 19.00 otvoren i centar grada

Međutim, Bulevar Mihajla Pupina koji vodi ka Brankovom mostu je još zatvoren, pa se mnogi odlučuju da preko mosta pređu pešaka.

Kako kažu iz Žutog taksija, poslednja informacija koju imaju je da se od Bloka 70 ka gradu može, ali da je zatvoren saobraćaj za one koji žele da voze u suprotnom smeru.

Pešaci umesto automobila nalaze se još u centralnim gradskim ulicama, jer se na Terazijama kod hotela "Moskva" očekuju pobednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading