(VIDEO) URNEBESNO! Ovako se čisti sneg u Beogradu

Autor:

Vesti

21.03.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Obrad Simić iz Javnog komunalnog predizeća "Beograd put" daje izjavu voditeljki RTS-a da je sve apsolutno prohodno, da su ekipe zbog padavina na terenu, iza njega jedan te isti kamion javnog komunalnog, baš temeljno čisti sneg.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, tokom više od dva minuta, koliko traje uključenje, ovo vozilo je obišlo četiri kruga i "krenulo" u peti.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak emisije gde je vozilo jasno zaokruženo sve vreme, uz lavinu različitih komentara.

 

Dok se neki pitaju da li je sve vreme u vidokrugu da bi bio primećen pred kamerama, drugi komentarišu da je čekao sagovornika da ga pokupi, treći ne isključuju mogućnost da vozilo u tom trenutku možda samo nije imalo gde da se parkira, dok su četvrti "ubeđeni" da vozač nije mogao da se snađe u krućnom toku.

Šta se stvarno desilo objasnili su nam ljudi iz "Beograd puta".

- Vozilo koje se vidi na snimku posipalo je industrijsku so po celoj širini kružnog toka i bilo mu je potrebno više od jednog obilaska jer kružni tok ima tri trake. Temperatura asfalta (na tlu) je niža nego temperatura vazduha i bila je u minusu, a kolovoz je bio vlažan - rekli su za Blic iz "Beograd puta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading