NA VELIKOM TRGU PROSLAVLJENA NOVA 2018. GODINA

Autor:

Vesti

03.01.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Zemuna i gosti ispratili su staru godinu i dočekali Novu 2018. na Velikom trgu uz spektakularnu atmosferu i koncert Saše Kovačevića.

Foto: Promo foto
Najluđa noć u Zemunu protekla je u sjajnoj atmosferi uz Sašu Kovačevića i spektakularnom vatrometu

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić pozdravio je mnogobrojnu publiku i poželeo svima uspešnu i srećnu Novu godinu. Tom prilikom, predsednik Matić je istakao da će istim tempom, sprovodeći jedinstvenu i odgovornu politiku, i domaćinskim odnosom prema opštinskim resursima nastaviti izgradnju Zemuna.

Foto: Promo foto

Prvi januar protekao je u znaku dečije radosti, humanosti i lepih želja. Na "Trgu otvorenog srca" koji se tradicionalno organizuje na Velikom trgu, princeze i prinčevi su u okviru predstave "Tajanstveni Deda Mraz" zajedno sa glumcima, klovnovima i mađioničarima uspeli da pronađu Deda Mraza i u radosti provedu praznične trenutke.

 
I ovogodišnji "Trg otvorenog srca je imao humanitarni karakter sa porukom: "Budi carica ili car, donesi knjigu na dar". Sve prikupljene knjige biće donirane nekoj od zemunskih biblioteka.

Doček Nove godine i "Trg otvorenog srca", kao stalnu manifestaciju, Gradska opština Zemun u saradnji sa UG "Moj grad 11080", organizuje treću godinu za redom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading