GDE NA KUPANJE NA 30 STEPENI? Zatvoreni i beogradski bazeni!

Autor: blic.rs

Vesti

09.09.2017

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona na Adi Ciganliji je završena, pontonski most na Lidu je demontiran, a gradski bazeni na otvorenom takođe više ne rade. Subota je poslednji dan kupanja na "Olimpu", kao i na "11. aprilu".

RepublikaFoto: Republika
I na "11. aprilu" nema više kupanja

- Bazeni neće raditi zbog lošeg vremena. Potrebno je da dnevna temperatura prelazi 35 stepeni Celzijusa i da nema najave o promeni vremenskih uslova uveče. Ako danas pada kiša, nemoguće je da sledećeg dana bude otvoren bazen. Mi smo visoko postavljeni, a i zbog ruže vetrova je problematično, ali sve dok bude sunčanih dana bazeni će biti otvoreni – rekli su iz Sportskog centra "11. april" na Novom Beogradu, odakle su ranije najavili da će "raditi sve dok bude lepo vreme".

Prvi je zatvoren bazen "Tašmajdan" već 31. avgusta, potom i bazeni u Obrenovcu i SC "Banjica". Sezona na "Galetu" završena je pre dva dana, ali su u ovom sporskom centru na Dorćolu najavili početak sezone na zatvorenim bazenima.

-  Oprostili smo se od uživanja do sledećeg leta, ali već u ponedeljak, 11. septembra, otvaramo sezonu zatvorenih bazena i saune. Uskoro će početi programi "Povedi mamu i tatu na bazen", "Fitnes za penzionere" i "Galetova besplatna plivaonica" za najmlađe – poručili su iz SC "Milan Gale Muškatirović".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading