KEJ NA 25. MAJU: Otvorena nova teretana na otvorenom, Mali prvi vežbao!

Autor: Tanjug

Vesti

06.09.2017

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nova teretana na otvorenonm, 62. po redu, otvorena je danas na šetalištu 25. maj, a u planu je izgradnja još dve teretane na otvorenom do kraja godine", rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dorćoli će uživati u novim spravama/Foto: Ilustracija

JKP "Zelenilo Beograd" izgradilo je ovu teretanu na mestu gde je već postojalo nekoliko sprava, kojima je dodato devet sparava za vežbanje na podlozi od šljunka.

Mali je naveo da će se sa ovakvim projektima nastaviti i u budućnosti, jer postoji sve veća potreba građana za vežbanjem na otovorenom.

- Ova teretana je urađena na inicijativu vežbača, odbornik SNS je predložio i dao inicijativu Gradu, mi smo je usvojili i to je primer kako zajedno sa građanima Skupština Grada i javna preduzeća mogu neke stvari da promene u našem gradu i da zajedno stvaramo lepši i bolji Beograd - rekao je Mali, a zatim je oprobao sprave.

Posetiocima će na raspolaganju biti vratilo, sprava za sklekove, razboj, merdevine, obnovljen je travnjak oko teretane, a za odmor su postavljene i četiri klupe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading