Gruevski ide na robiju zbog MERCEDESA!

Autor: Tanjug

Svet

19.10.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem makedonskom premijeru i lideru VMO-DPMNE, Nikoli Gruevskom potvrđena je zatvorska kazna od dve godine zatvora u slučaju kupovine blindiranog vozila marke "Mercedes".

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Nikola Gruevski

Istovremeno, bivšem pomoćniku ministra unutrašnjih poslova Gojku Popovskom je Apelacioni sud uvažio žalbu i zatvorsku kaznu smanjio sa 6,5 na 4,5 godine, preneli su makedonski mediji.

Odluka više sudske instance u oba slučaja dostavljena je sudiji za izvršenje krivičnih sankcija, koja u roku od najmanje osam, do najduže 13 dana treba da postupi po njima.

Sudija za izvršenje krivičnih sancija u tom periodu treba da donese odluku o datumu kada Gruevski i Poovski treba da se jave na izdržavanje kazne.

Na šest godina zatvora u ovom slučaju osuđena je i bivša minisarka unutrašnjih poslova Gordana Jankuloska, ali ta sudska odluka još nije postala punovažna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading