SEKSI ROBIJAŠ KOJI JE IMAO OGROMNU SREĆU: Sad uživa u luksuzu na kojem mu mnogi zavide

Autor: Republika

Svet

19.08.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeremi Miks, čovek kojeg je proslavila fotografija nastala nakon hapšenja, ovih dana baš uživa. "Seksi robijaš" odmara sa bogatom verenicom na luksuznoj jahti njenog oca, gde su paparaci uspeli po prvi put da uslikaju sada već tročlanu porodicu na okupu - Džeremija, Kloi i njihovo prvo zajedničko dete Džejdana.

RepublikaFoto: instagram.com/okmagazine
Džeremi Miks

Naslednica imperije "Top šop", Kloi Grin (27) porodila se krajem maja. Za prvi odmor u proširenom sastavu par je izabrao krstarenje turskom obalom luksuznom jahtom "Lavlje srce", vrednom čak 100 miliona dolara.

Jahta je u vlasništvu njenog oca Filipa Grina, a par je i ranije boravio na njoj. Miks je sa roditeljima svoje bogate verenice nedavno krstario i francuskom rivijerom, a ovog puta društvo im je pravio i Miksov sin iz prvog braka Ben (9).

Miks je vezu sa bogatom nasednicom započeo dok je još bio u braku sa prvom suprugom Melisom.

Njihov turbulentan odnos i brakorazvodnu parnicu mediji su pratili praktično iz minuta u minut, zbog čega je mnoge interesovala Melisina reakcija na proširenje porodice Miks-Grin. Na pitanje novinara kako je regovala kada je saznala da je njen sin dobio polubrata, rekla je da joj je "srce stalo u trenutku".

- Bila sam u šoku, iako sam znala da će se to desiti. Mislim da je zasnivanje porodice sa ćerkom milijardera zlatna karta, zar ne? - izjavila je Melisa.

Kloi, koja je prethodno bila u vezi sa bivšim suprugom Dženifer Lopez, Markom Antonijem i fudbalerom Džermejnem Defoom, navodno je dobila blagoslov oca da se uda za Džeremija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading