HIT: Tramp crnogorskog premijera nazvao "ZVOCAVOM BEZVREDNOM KUČKOM"!

Autor: Republika

Svet

15.08.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eh, kad vas najmoćniji čovek na svetu opiše u tri reči - to je onda to, ne mora dalje. Nađete svoje mesto u svetu, skinete pantalone, namažete se vazelinom i pustite predsednika Sjedinjenih Američkih Država da radi... svoj posao.

RepublikaFoto: printskrin/rt
Tramp na sastanku odgurnuo Duška Markovića, premijera Crne Gore

Tako ga je odradio Donald Tramp, nazivajući premijera Crne Gore Duška Markovića - u slobodnom prevodu - "zvocavom bezbrednom kučkom"!

A to je sada otkrila bivša pomoćnica Bele kuće, Omarosa Njuman u svojoj knjizi potvrdivši da joj je sam predsednik u jednom razgovoru to priznao. 

Ko se seća, se se desilo u maju prošle godine na sastanku šefova država i vlada NATO. 

Američki predsednik Donald Tramp odgurnuo je premijera Crne Gore Duška Markovića, kako bi stao u prvi red, odmah do prvog čoveka Alijanse Jensa Stoltenberga.

Njumanova je tada pitala predsednika SAD zašto je nastupio tako grubo prema predsedniku, a on joj je odgvorio:

-  He is just "whiny punk bitch" - što bi moglo da se prevede kao: "On je samo zvocava bevzredna kučka".

Tramp je, izgleda, drugačije protumačio to današnje crnogorsko čojstvo i junaštvo u odnosu na ono kako ga tumače Crnogorci, ali kako je moćan igrač, verovatno će od njih da čuje samo: "Hvala, šefe, tako je"... A vi svakako pogledajte hit video koji je za kratko vreme postao viral na Internetu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading