TRAMP KOPIRA PUTINA!

Autor: Republika

Svet

12.08.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Tramp odlučio je da iskopira ruskog predsednika Vladimira Putina i po uzoru na njegovu bajkersku grupu "Noćni vukovi" primi u Belu kuću "Bajkere za Trampa". Mediji prenose da je to očigledan pokušaj da se i na taj način lider SAD približi svom ruskom kolegi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Još četiri godine! - uzviknuo je Tramp sa bajkerima, najavljujući kampanju za svoj drugi mandat, a onda se rukovao sa njima pohvalivši motore i podelivši autograme i fotografije za uspomenu.

Tramp je toliko bio ushićen zbog bajkera koje je ugostio da je nekoliko fotografija podelio na svom Tviteru i tom prilikom se još jednom zahvalio što su ga posetili.

Logično, mediji su odmah to povezali sa pokušajem da bude poput Putina jer je celom svetu poznato da je Vladimir Putin ima bajkersku grupu. Ovaj Trampov potez samo je, još jednom, potvrdio da on želi da izgradi imidž koji Putin ima u svetu. Hoće li u tome uspeti, diskutabilno je, budući da više izaziva podsmeh nego divljenje, koje predsednik Rusije svakako uživa.

Ignorisao je, kako navodi AP, većinu pitanja prisutnih novinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading