Raskomadala muža, pa njegovim ostacima ĐUBRILA TIKVICE!

Autor: Republika

Svet

20.07.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena iz Rusije ubila je svog bivšeg supruga, a zatim ga je raskomadala i sa njegovim ostacima đubrila tikvice u bašti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Olga Strljadeva (32) majka troje dece, ubila je svog bivšeg supruga Aleksandra i to tako što ga je dva puta udarila sekirom po vratu dok je spavao. Ona je zatim uzela motornu testeru i u podrumu porodične kuće je istranžirala njegovo telo.

Detalji zločina koji je šokirala Rusiju, dogodili su se u mestu Staro Sljakovo, gde su njih dvoje i dalje živeli zajedno pošto posle razvoda nisu imali mogućnosti da se presele.

Olga je ostatke bivšeg supruga prvo držala u podrumu, ali ih je nakon toga prebacila u baštu, gde ih je razbacala po delu gde je uzgajala tikvice.

Kako su izjavili iz policije, ostaci njenog bivšeg supruga su pronađeni posle šest nedelja potrage.

Strijadeva se nalazi u pritvoru i biće joj suđeno za ubistvo supruga, pošto je priznala da je počinila zločin. Kako je reklam to je učinila zato što nije mogla da mu oprosti zbog skandala koje joj je on priredio dok su bili u braku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading