Tramp zverski isterao svoje, sad se okomio na tuđe migrante!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

18.06.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp svalio je danas krivicu na migrante u Evropi za, kako je naveo, porast kriminala u Nemačkoj, poručivši da SAD ne žele da im se desi ono što se dešava Evropi sa imigrantima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp krivi migrante za kriminal

- Narod Nemačke se okreće protiv svog rukovodstva dok pitanje migracija drma ionako već slabu koaliciju u Berlinu. Kriminal u Nemačkoj je u porastu. Velika greška je napravljena širom Evrope što se dozvolilo milionima ljudi dasnažno i nasilno menjaju njenu kulturu - naveo je Tramp na Tviteru.

Rojters, međutim, napominje da je kriminal dramatično u padu u Nemačkoj.

Prema podacima nemačkog MUP-a, 2017. godine je u Nemačkoj bilo 5,76 miliona prekršaja, što je najmanji broj od 1992. godine

To je najniži stepen kriminala u Nemačkoj u poslednjih 30 godina, dodaje britanska agencija.

Podsetimo Tramp je početkom prošle godine doneo uredbu kojom se zabranjuje svim izbeglicama ulazak u SAD na četiri meseca, a onima iz ratom zahvaćene Sirije na neodređeno vreme, kako bi se sprečilo da "radikalni islamski teroristi" ulaze u državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading