RUDI ĐULIJANI: Srpečićemo da Tramp bude pozvan da svedoči pred sudom

Autor: Tanjug

Svet

03.06.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravni tim američkog predsednika Donalda Trampa otići će u sud kako bi sprečio bilo kakav pokušaj da se predsedniku dostavi obavezujući sudski poziv na ispitivanje, izjavio je danas Trampov advokat Rudi Ðulijani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brani Trampa: Rudi Đulijani

Ðulijani se pojavio danas u emisiji "Ove nedelje" na Ej-Bi-Si-ju, dan nakon što je otkriveno da su Trampovi advokati napisali tajno pismo na 20 stranica specijalnom savetniku za istragu o mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016, Robertu Maleru, navodeći da predsednik ne sme da bude prisiljen da svedoči pred velikom porotom.

On je kazao da će, ukoliko Maler tako nešto pokuša, oni to osporiti, prenosi AP.

Međutim, kako se navodi, bivši gradonačelnik Njujorka sugerisao je da nije u potpunosti saglasan sa premisom koja se u pismu navodi, da predsednik nikada ne bi mogao da bude optužen za ometanje pravde.

On je ipak naglasio da Tramp nije učinio ništa protivzakonito i dodao da se pravni tim zalaže za to da Trampa ne ispituju istražitelji Milerovog specijalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading