TRAMP I POZNATI REPER NAJBOLJI ORTACI: Podrška pljušti na Tviteru

Autor: Republika

Svet

26.04.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Kanje Vest je "pod paljbom" društvenih mreža zato što je javno podržao predsednika Donalda Trampa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Vest je objavio nekoliko tvitova podrške Trampu, uključujući i fotografiju na kojoj nosi jednu od crvenih "Učinimo Ameriku ponovo velikom" kapa iz Trampove kampanje. 

"Ne morate se slagati sa Trampom, ali rulja me neće naterati da ga ne volim", tvitovao je Kanje. 

Predsednik Tramp je na odgovorio: "Hvala Kanje, veoma kul!" 

Vestova supruga, Kim Kardašijan-Vest, stala je u njegovu odbranu kada su ovi komentari izazvali negativnu reakciju. 

- Medijima koji pokušavaju da satanizuju mog muža imam samo da kažem... Vaši komentari da je Kanje nestabilan i da su njegovi tvitovi uznemiravajući su ustvari zastrašujući. Požurili ste da ga označite kao osobu sa mentalnim problemima, samo zato što je to što jeste i što je uvek bio neko ko govori ono što misli i to nije fer - tvitovala je. 

Vest, koji je Trampa upoznao u decembru 2016. godine nakon što je pobedio na predsedničkim izborima, tvitovao je da sa predsednikom deli "energiju zmaja", dodajući da je Tramp njegov "brat". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanje Vest

Objavio je i fotografiju prepoznatljivog kačketa iz Trampove kampanje "Učinimo Ameriku ponovo velikom", koju je Tramp potpisao. 


Vest je sem toga kritikovao Trampovog prethodnika, Baraka Obamu - sugrađanina iz Čikaga - rekavši da je "bio na funkciji osam godina a da se u Čikagu ništa nije promenilo".

Ovi komentari su razbesneli neke korisnike Tvitera, koji su citirali Vestove pesme sa albuma "Život Pabla" iz 2016. godine, rekavši da im "nedostaje stari Kanje". 


- Kanje ne mari za crnce - tvitovao je komičar Akila Hjuz. 

Ipak, Kim Kardašijan je odbacila kritike na račun supruga, ističući da je on oduvek bio neko ko kaže ono što misli. 

- Kanje nikada neće pratiti popularne stavove i to svi znamo. Zato ga i volim i poštujem i kada za nekoliko godina neko bude rekao istu stvar a ne bude etiketiran kao što je on, svi ćete ih pohvaliti! Kanje je godinama ispred svog vremena - rekla je ona. 

Čens D Reper je takođe stao u Vestovu odbranu, tvitujući da se Kanje "oseća sjajno i da ga ne dotiče to što ljudi ispituju njegovo mentalno i fizičko zdravlje". 

Vest je pojasnio savete supruge Kim, ističući da se jedino sa samim sobom u potpunosti slaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading