MONSTRUMA STIGLA KAZNA! Milioner koji je RASKOMADAO novinarku osuđen!

Autor: blic.rs

Svet

25.04.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski milioner i izumitelj Piter Medsen je osuđen danas na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva novinarke Kim Val na njegovoj podmornici. Tužioci su rekli da je Medsen planirao da ubije novinarku.

RepublikaFoto: youtube.com/BBC Newsnight
Kim Val

Njeni razbacani posmrtni ostaci pronađeni su na moru 21. avgusta prošle godine, 11 dana nakon što je intervjuisala milionera na njegovoj podmornici koju je sam napravio.

On je u sredu osuđen na sudu u Kopenhagenu.

Val je istraživala priču o Medsenovom poduhvatu i poslednji put je viđena u večernjim satima 10. avgusta, kada je otišla s njim na njegovu podmornicu od 40 tona, UC3 Nautilus.

Njen dečko je pozvao policiju sledećeg dana kada se nije vratila sa putovanja. Medsen je spasen na moru nakon što je njegova podmornica potonula istog dana. Policija veruje da ju je on namerno potopio.

Njen torzo je 21. avgusta nađen u moru, ali policija je tek 6. oktobra pronašla druge ostatke u jednoj kesi bačenoj u more.

Nakon hapšenja, Medsen je više puta menjao svoj iskaz o tome šta se desilo. On je govorio, između ostalog, da je ona stradala nesrećnim slučajem, a da se on uspaničio pa se zato otarasio njenog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading