Policija pronašla RASPADNUTI LEŠ majke ispod đubreta, ćerka nikada nije prijavila nestanak!

Autor:

Svet

21.03.2018

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zapadnom Velsu pronašla je telo 87-godišnje žene koja je ostala zatrpana đubretom koje je taložila u svojoj kući!

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Policija je pronašla telo Grejs (87) dok je pokušavala da spase njenu ćerku Valeri (56) koju je takođe zatrpalo đubre.

Kako pišu britanski mediji, policija je ušla u kuću nakon dojave komšija da Valeri nisu videli nekoliko dana. Odmah po ulasku u dom policija je zatekla strahovit prizor, prenosi Alo.

Cela kuća bila je puna raznoraznog smeća koje su Valeri i Grejs skupljale decenijama. Jedan deo novina obrušio se na Valeri dok je pokušavala da se provuče u drugi deo kuće i kompletno je zatrpao.

Na lice mesta je odmah stigla i Hitna pomoć koja je povređenu ženu prevezla u bolnicu. Ubrzo su stigle i sanitarne službe koje su krenule sa raščišćavanjem brloga. U jednom trenutku, ispod hrpe smeća pojavio se još jedan leš, a obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju telo Grejs Džons (87) koja je, po svemu sudeći zatrpana smećem još pre četiri godine. Ćerka nikad nije prijavila njen nestanak niti da je starica umrla.

RepublikaFoto: youtube.com/kick - off

Komšije kažu da su "dobro" poznavali porodicu Džons, ali da nikad nisu pili kafu zajedno.

- Ta kuća u kojoj su živeli je iz 19. veka. Grejs je nasledila tu kuću od svojih roditelja, tu su Džonsovi više od 100 godina. Bili su poznati u kraju, ali se niko sa njima nije družio. Bile su čudne i zatvorene - rekla je jedna komšinica.

- Znam da se Valeri nikad nije udavala. Otac joj je umro pre nekoliko godina i ostale su samo ona i Grejs. Ko zna šta se u toj kući događalo - kažu komšije koje su ostale zgrožene kada su saznale da je ispod smeća pronađeno telo starice u stanju raspadanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading