Poslao devojci poruku "Upravo su me izboli", i UMRO NA ULICI!

Autor: Republika

Svet

18.01.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan detalj o brutalnom ubistvu u Velikoj Britaniji otkriven je u sredu na suđenju ubicama.

Foto: instagram.com/thejpb
Džejms Brindli

Džejms Brindli (26) napisao je devojci Loren poruku na WhatsApp aplikaciji: "Upravo sam izboden. Dve sekunde, zovem Hitnu", i nakon toga je preminuo.

Ona mu je odgovorila: "Džejmse, molim te, reci mi da si dobro! Hoćeš da zovem tvoje roditelje? Bojim se da te okrenem, da li si zvao Hitnu pomoć", ali on njoj nije ništa.

Zločin se dogodio 23. juna prošle godine u Volsolu, kada je fotomodel Brindli napadnut na ulici.

Za ubistvo su osumnjičeni Aron Kejrod (21) i jedan sedamnaestogodišnjak, za koje se sumnja da su napali Brindlija u blizini njegove kuće i nožem mu proboli srce.

Obojica su negirala zločin i tvrde da su se branili. Svedoci kažu da su videli jednog od optuženih kako gura Brindlija. Policija je objavila i snimak osumnjičenih sa sigurnosnih kamera.

Prolaznici su ranjenom muškarcu odmah pritrčali u pomoć, pokušavajući da mu zaustave krvarenje salvetama iz obližnjeg restorana, ali je on ubrzo preminuo u naručju roditelja koji su ubrzo stigli na lice mesta.

Suđenje se nastavlja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading