(VIDEO) Svetoslav šutnuo nepoznatu prolaznicu, sada ga u zatvoru OLEŠILI OD BATINA!

Autor: Republika

Svet

17.12.2017

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetoslav Stojkov (28) u oktobru prošle godine kukavički je gurnuo nogom niz stepenice slučajnu prolaznicu na stanici metroa u Berlinu. Motivi takva napada ostali su nerazjašnjeni, a Stoykova su osudili na dvije godine i 11 mjeseci zatvora.

RepublikaFoto: youtube.com/New York Post
Trenutak brutalnog napada na devojku

Motivi napada ostali su nerazjašnjeni, a Stojkova su osudili na dve godine i 11 meseci zatvora.

Glavna tačka optužnice bila je fizički napad, a sada je i sam doživeo sličnu sudbinu u berlinskom zatvoru.

Grupa zatvorenika je u trenutku otvaranja njegove ćelije uletela i brutalno ga istukla. Jedan od čuvara brzo je aktivirao alarm, a zatvorenici su se razbežali. Navodno je Stojkov satima posle gorko jaukao i plakao u bolovima, piše Unilad.

U potresnom snimku iz oktobra vidi se Svetoslav koji šeta podzemnom stanicom, puši cigaretu i nosi bocu alkohola u ruci. Zatim kreće prema devojci i s leđa je gura niz desetak stepenica.

Inače, radi se o Bugarinu koji je u svojoj zemlji već bio osuđivan. Nemački sud obrazložio je da bi njegova kazna bila puno veća, ali da je ovolika zbog toga što Bugarin pati od oštećenja mozga pa je to uzeto kao olakšavajuća okolnost.

Njegova žrtva, 26-godišnja studentkinja Jana K. na sudu je ispričala kako je pala na glavu i licem udarila o pod. Dodala je kako je mesecima posle patila jer je zbog proživljene traume izbegavala spoljni svet.

Na suđenju Stojkov je plakao i kleo se u svoju decu da nije bio pri sebi kada je to učinio.

Ozbiljnost njegovih povreda nakon pretrpljenog napada u zatvoru nije poznata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading