(FOTO) PENZOS SE UVOŠTIO: Silvio Berluskoni i sa 80 ne prestaje da iznenađuje

Autor:

Svet

29.11.2017

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski biznismen, bivši premijer Silvio Berluskoni je 25. po redu najbogatiji čovek na svetu. Shodno tome, ulagao je u svoje kuće, avione, kamione, usluge prodavačica ljubavi, a zatim je počeo da ulaže u svoj izgled. Kada je došao do lica, napravio je od sebe voštanu figuru i narandžastog matorca, koji samo što ne svetli u mraku. Berluskoni ima 81 godinu, nijednu boricu, širok osmeh i zlatan zub. Ovako izgleda Berluskoni danas, a na nama je da zamislimo našeg dedu punog love i botoksa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Silvio Berluskoni

Bivši italijanski premijer, Silvio Berluskoni pojavio se na sastanku političke stranke Forca Italia i svojim izgledom mnoge ostavio bez reči. Nije nepoznanica da je 81-godišnji Silvio ljubitelj estetskih zahvata, ali sa novom narandžastom bojom tena i botoksom, izgleda da je malo preterao.

Iako je ušao u devetu deceniju, Berluskoni nema nijedne bore na čelu, a sa narandžastim tenom izgleda kao figura u muzeju voštanih figura, piše Dejli Mejl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Italijanski biznismen kao voštana figura

On se povukao s dužnosti usred seksualnog skandala 2011. godine, ali se 81-godišnji milijarder vratio nakon operacije srca prošle godine i njegova stranka Forca Italia sada je ključni član koalicije desnog centra koja vodi u predizbornim anketama.

Na Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu branili su ga advokati zbog izrečenih mu zabrana obavljanja javnih dužnosti kako bi mogao ponovo da se kandiduje na parlamentarnim izborima iduće godine, piše 24sata.hr.

Zabranu je dobio nakon presude za poresku prevaru 2013. i važi do 2019. godine. Uprkos tome, Berluskoni najavljuje da će voditi kampanju za svoju stranku i da će je dovesti na vlast.

- Osećam da me dužnost zove kao i 1994. Moja uloga je sada jasna. Bez obzira hoću li moći da se kandidujem na izborima, biću na terenu kako bih desni centar doveo na vlast" na parlamentarnim izborima predviđenim u proleće - rekao je u utorak za radio bivši predsednik italijanske vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading