(FOTO) HRVATSKI MINISTAR SPASAVAO SRPSKE TURISTE: Izbavio Beograđane iz jezivog olujnog mora!

Autor:

Svet

14.08.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U olujnom moru pokraj Milne na Braču zateklo se dvoje srpskih državljana, a u spašavanju je pomogao ministar rada Marko Pavić.

RepublikaFoto: twitter.com/mtm800e
Ministrar Pavić pomogao srpskim turistima

Otac i ćerka iz Beograda spašavali su brod i završili u moru. Nisu mogli da se popnu nazad i umalo nisu završili na oštrim stenama. Pomogli su im ministar rada i još jedan meštanin.

Pola sata borili su se Tihomir Proševski i njegova ćerka Violeta s nevremenom pokušavajući da usidre brod, međutim sidro im je bilo preslabo da zadrži brod izložen rastućim naletima valova i udarima, pa se u jednom trenutku konopac koji drži sidro zapleo u propeler motora i brod je ostao bez pogona, piše 24 sata.

 

 

Gospodin Proševski skočio je sa broda da rasplete konopac, a za njim je u strahu skočila i njegova ćerka. U panici, jer su se usred oluje zatekli u moru, zaboravili su da spuste merdevine i više nisu mogli da se popnu na brod.

 

 

Videvši ljude u moru koji su se našli između oštrih stena i broda kako traže pomoć i istovremeno pokušavaju da spasu svoj brod, u pomoć im je prvi priskočio ministar Marko Pavić koji se našao u blizini, a potom je iz kuće na suprotnoj strani uvale doplivao još jedan meštanin u pomoć.

Boreći se s olujnim vetrom, zajedničkim snagama, ljude su uspeli da dovedu do obale, a brod prema plaži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading