ISKASAPIO JE, PA SE KRIO MESEC DANA: Uhapšen sin funkcionera zbog ubistva MILIONERKE ANASTASIJE u CG!

Autor: Republika

Svet

17.06.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenije Stanović (24) osumnjičen za ubustvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, uhapšen je jutros u Albaniji, nakon čega je predat crnogorskim nadležnim službama, saopštila je Uprava policije

Foto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova
Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović

Anastasija Lašmanova ubijena je 11. maja u Kotoru, u stanu u kome je živjela. Policija je za Stanovićem tragala od 13. maja. Obdukcioni nalaz je pokazao da je Ukrajinka brutalno ubijena, te da se radi o zločinu iz strasti. Stanović i Lašmanova su bili u emotivnoj vezi.

Stanovića su u Tirani uhapsili pripadnici albanske policije nakon što su im crnogorske kolege dale operativne informacije da se on krije njihovoj državi, prenosi crnogorski CDM.

- Arsenije Stanović je predat službenicima Uprave policije MUP-a Crne Gore i biće zadržan u policijskom prostorijama do privođenja nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - rečeno je u policiji.

Istražitelji sumnjaju da je Stanovoć 11. maja došao u stan koji je Lašmanova iznajmljivala u Dobroti u Kotoru, nakon čega je ubio. On je potom pobjegao i od toga dana je bio nedostupan i za njim je policija intenzivno tragala.

Tokom istrage o ubistvu Lašmanove saslušano je više osoba, a među njima i otac Arsenija Stanovića Zoran koji je dao iskaz u svojstvu građanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading