DODIK O OPOZICIJI U SRPSKOJ: Napadaju pet najvažnijih institucija - SAD JE RED DOŠAO NA POLICIJU

Autor: blic.rs, Republika

Svet

22.04.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da opozicija politički pokušava da iskoristi određene tužne i emotivne događaje kako bi dovela u pitanje rad policije Srpske.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Još ranije pročitao opoziciju u Srpskoj: Milorad Dodik

- Ja stojim iza policije Republike Srpske. Ne stojim iza eventualno neodgovornih pojedinaca kojih može biti u policiji, ali to nije razlog da se udari na instituciju - policiju RS - rekao je Dodik novinarima u Doboju.

Predsednik Srpske ističe da su napadi članica Saveza za promene na pet najvažnijih institucija u Srpskoj - predsednika, Vladu, parlament, MUP i Radio-televizija Republike Srpske - očekivani i ranije predviđeni.

- Još pre dve godine sam govorio o konceptu napada na pet najvažnijih institucija u RS - a to su predsednik, Vlada, parlament, MUP i RTRS i sve smo to videli - rekao je Dodik.

On je ukazao na permanentne napade opozicije na funkciju predsednika, na incidente zviždanjem i bacanjem stolica u NS RS i na javne napade na rad RTRS, ističući da je "sada došao red da se napadne policija".

- To je ona policija koju smo sačuvali da nam ne uzmu i odnesu gore u Sarajevo - rekao je Dodik.

On kaže da su određeni predstavnici Saveza za promene uspeli da promene svoj odnos prema RS što je, kako je naveo, obeležje njihovih promena.

- Oni su trebali da idu u Sarajevo da predstavljaju RS, a oni se vraćaju iz Sarajeva i disciplinuju i nanose štetu Srpskoj - rekao je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading