DANJU POLICAJKA, NOĆU GO-GO IGRAČICA: Neviđen skandal potresa Podgoricu

Autor: cdm.me, Republika

Svet

21.04.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici Uprave policije proveravaju saznanja da se njihova koleginica, čiji identitet je poznat redakciji Dana, u podgoričkom lokalu "Mr. Stefan Braun" bavi poslovima nedostojnim službe. Naime, sumnja se da policajka iz Sektora granične policije radi na poslovima animiranja gostiju, a u opisu njenog posla je, između ostalog, i da pleše na šanku i tako animira goste kako bi trošili više novca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kao dokaz koji potkrepljuje ovu sumnju, prema saznanjima Dana, policiji su dostavljne fotografije sa Fejsbuk stranice navedenog lokala.

- Ta policajka nalazi se na više fotografija koje su javno objavljene tokom prva tri meseca tekuće godine, a na nekima od njih vidi se kako igra na šanku lokala. Na većini tih fotografija ona nosi kačket. Da se proveravaju sumnje da službenica Sektora granične policije za novac radi u lokalu, u kojem, između ostalog, plesom animira goste - Danu je potvrđeno iz Uprave policije.

Službenici nadležne službe u Upravi policije poseduju saznanja da je policijska službenica angažovana u Sektoru granične policije izvesno vrijeme angažovana u noćnom klubu "Mr Stefan Braun" u Podgorici na poslovima animiranja i zabavljanja gostiju.

Dokumentacija o tome je već dostavljena Etičkom odboru radi odlučivanja da li je ona time prekršila Kodeks policijske etike.

Naveli su i da ova policajka nije dobila odobrenje nadležnih da radi kao igračica u lokalu. Kako Dan nezvanično saznaje, ona je početkom marta nadređenim uputila dopis u kojem je tražila odobrenje za obavljanje dopunskog posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading