Pijana IZMASAKRIRALA nevenčanog supruga!

Autor: alo.rs

Svet

14.04.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je pred Županijskim sudom u Zagrebu optužnicu protiv hrvatske državljanke (42) zbog teškog ubistva. Kako se saznaje radi se o ženi koja je 28. decembra prošle godine u zagrebačkom naselju Vrapče, nožem izbola muškarca sa kojim je živela, 52-godišnjeg Dražena P.

Foto: Ilustracija

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu izvestilo je kako je tereti da ga je 28. decembra 2017. u prepodnevnim satima, u svom stanu u Zagrebu, pod uticajem alkohola, a nakon što ju je oštećenik koji je takođe bio pod uticajem alkohola počeo vređati i tući, bacio na pod i udario nogom u lice, usmrtila na okrutan način u prekoračenju granica nužne obrane.

Prilikom fizičkog obračuna oboje su se uzajamno čupali za kosu, a okrivlja je u toku odbijanja njegovog daljnjeg napada, u nameri da ga liši života, uzela nož dužine oštrice 20 centimetara i zadala mu po glavi i telu 29 ubodnih rana, 47 posekotina te podlive i druge posekotine.

Muškarac je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je, pateći i trpeći intenzivne bolove, iskrvario i preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading