Zaev laže! Gruevski odgovorio na tvrdnje da je zemlju napustio u gepeku automobila

Autor: Tanjug

Svet

15.06.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši makedonski premijer i aktuelni politički azilant u Mađarskoj Nikola Gruevskog, demantovao je izjavu premijera Severne Mekedonije Zorana Zaeva koji je za nemački list "Fac" rekao da je Gruevski napustio zemlju u gepeku automobila, prenosi portal Plusinfo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Popov
Nikola Gruevski

- U životi mi nije palo na pamet da ulazim u gepek automobila za bilo kakve svrhe - napisao je Gruevski na svom fejsbuk profilu. 

Kako je kazao, istinu zna i Zaev, o tome da je otišao jer su se u Makedoniji vodili politički motivisani procesi protiv njega, u kojima su se unapred znale presude koje je, kako tvrdi, lično naručio Zaev, iako nisu postojale pravne argumente o izvršenju krivičnog dela. 

 

 

- Otišao sam jer su mi u zatvoru spremali linč. Istina je da sam otišao veoma lako i jednostvano, a on je (Zaev) pre neki dan potrošio četvrtinu emisije o rezultatima njegove vlade govoreću o meni i o tome kako sam napustio zemlju, lažeći i izmišljajući - navodi Gruevski. 

Prema rečima Gruevskog, nakon toga Zaev je nastavio da laže svet i međunarodne medije o tome kako je on napustio državu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading