NOVAKA MENJA NOVAK: Đoković neće "prečicom" do prvog mesta

Autor:

Sport

17.10.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković definitivno neće igrati na turniru u Bazelu! Sada je potpuno jasno da Srbin neće ići "prečicom" do prvog mesta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nakon što je Novak osvojio Masters u Šangaju, bilo je jasno da mu nisu neophodni poeni iz Beča da bi na kraju sezone postao broj jedan. Ipak smo pokušali sve što je bilo moguće da ga dovedemo - rekao je prvi čovek turnira Štraka.

Uprkos negativnom odgovoru Đokovića, Nadala i Marija, ljubitelji tenisa će u Beču moći da gledaju vrlo atraktivan turnir jer će nastupiti Dominik Tim, Kevin Anderson, Kei Nišikori, Grigor Dimitrov, Džon Izner i Nik Kirjos, od igrača iz Top 20 sa ATP liste. 

Ono što je posebno zanimljivo, Novaka će na ovom turniru menjati Novak (Denis Novak). Nole je na ovaj način pokazao da neće na prvo mesto "prečicom", nego da se drži svog plana.

U Novakovom zvaničnom rasporedu su do kraja godine još samo dva turnira – Masters u Parizu koji počinje 29. oktobra, te Završni masters u Londonu 11-18. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading