ĐOKOVIĆ ISCRPLJEN: Srbinu ni umor ne može ništa, Nole DAO VELIKO OBEĆANJE!

Autor: Telegraf

Sport

24.09.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković se posle egzibicionog turnira u Čikagu, oseća iscrpljeno i kaže da mu sledi period kada će morati da radi na psihofizičkom oporavku. Ono što raduje je da je Novakov naredni cilj, ono što svi priželjkujemo, prvo mesto na ATP listi.

Đokoviću predstoje veliki izazovi!

- Tačno je, dosta sam umoran, i psihički, i fizički. Pre 6 meseci sam se obavezao da igram na Lejver Kupu, u periodu kada nisam imao puno mečeva, ponovo gradio samopouzdanje, vraćao se u formu. U poslednja 2 meseca sam odigrao veliki broj mečeva, ponovo trasiram svoj put , što znači da sam imao puno uspeha koje sam priželjkivao i za koje sam posvećeno radio.  

RepublikaFoto: Tanjug/AP

S obzirom na činjenicu da je povratak na prvo mesto ATP liste moguć do kraja godine, evo kako Novak vidi tu mogućnost.

- Nalazim se u dobroj poziciji da do kraja sezone osvojim prvo mesto na svetu, i smatram to realnim ciljem koji ću nastojati da realizujem, pre svega dobrom organizacijom predstojećeg vremena. Iskreno, ne znam još uvek da li ću igrati Peking, pa ga nisam ni prijavio, iako se organizator nada da ću na kraju potvrditi i za tu priliku mi čuva specijalnu pozivnicu. Odlučiću to po povratku u Evropu, jer sam se uželeo toga da budem malo sa suprugom i decom- rekao je najbolji srpski teniser.

- Masters u Šangaju ću sigurno igrati, a ostale odluke ću doneti malo kasnije, i kada budem povratio potrebnu energiju, jer je se ovde dosta potrošilo - rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading