BEBA SABOTIRALA NOLETA NA OLIMPIJADI!

Sport

19.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaka Đokovića ne ostavljaju na miru! Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović otkrio je malo poznate detalje sa Olimpijskih igara u Londonu pre šest godina, kada je srpski teniser završio na četvrtom mestu. Prema njegovim rečima, Noleta je na putu ka zlatu sabotirala misteriozna žena i šestomesečna beba!

Novak Đoković

- Na polufinalnom meču sa domaćim igračem Endijem Marijem ušla je žena koja je sela tačno iza Novaka, u četvrtom redu. Ušla je sa bebom ne starijom od šest meseci. Beba je počela da plače toliko jako da je Novak posle nekoliko gemova gestikulirao u neverici - otkriva Obradović.

Endi Marej

MARI ĆUTAO

Da ovo nije puka teorija zavere, dokaz je to što je na londonskom grend slemu Vimbldonu zabranjen ulaz na stadion deci mlađoj od pet godina, dok je u istom gradu, na istim terenima i pod istom organizacijom bilo dozvoljeno ženi da uđe sa bebom.

- Po Marijevoj gestikulaciji delovalo mi je kao da je on bio spreman na sve to, nije reagovao i kao da nije primećivao. Kao da je sve bilo unapred spremno. I na meču za treće mesto ušla je ista žena sa bebom, nisam mogao da verujem. To nisu teorije zavere, već se tu jasno vidi šta se sve dešava - jasan je Obradović.

To naravno nije jedini primer Novakovih muka zbog toga što je iz male države poput Srbije.

Novak Đoković

BEZ POMOĆI

- On je najveći svih vremena jer je sve sam stvorio i zato ne može da se meri sa razmaženim zapadnjakovićima. Blaga katastrofa kroz šta je sve prošao, što nisu doživeli Rodžer Federer i Rafael Nadal. Novak je napravio novac velikim turnirima i sistemima, a ITF i ATP nisu nikad pomogli srpskom tenisu, bar da pošalju loptice i rekete deci na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading