I ONA se pridružila NOVAKOVIM POKLONICIMA!

Autor:

Sport

15.09.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je uzburkao tenisku javnost svojim povratkom i osvajanjem dva Gren slema uzastoppno, pa mu sada svi prognoziraju prvu poziciju do kraja godine. Nekadašnja peta igračica sveta, Danijela Hantuhova, oduševljena je Đokovićevom igrom i formom.

Đoković je glavna tema!

- Za mene, Novakova jedina "mana" je što se ponekad isključi, ali, dokle god ima Marijana, uz sebe na tribinama, biće dobro - rekla je Hantuhova.

Ona se složila sa konstatacijom Grega Rusedskog da je naš najbolji teniser nepobediv.

- Slažem se sa Gregom, ne vidim kako neko može da ga pobedi, naročito sledeće godine. Mogao bi da se vrati na najviši stepen dominacije, ali, ponavljam, ako se to desi, a uz sebe ima Vajdu, biće u mogućnosti da ostvari sve što želi - rekla je nekada peta teniserka sveta.

Hantuhova smatra da je realno da Đoković ponovo bude prvi reket sveta.

- Đoković uvek želi da bude siguran da radi prave stvari na pravi način kako bi bio u vrhu dugo. Sigurna sam da se prvo veče slavilo, ali da se već naredni dan po završetku US Opena razmišljalo, šta je sledeće?  Ne bih bila iznenađena da ga vidim na prvom mestu do kraja godine - rekla je Hantuhova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading