JASNO JE: Ovo Nole treba da URADI da bi bio najbolji teniser svih vremena!

Autor:

Sport

14.09.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati teniski komentator i analitičar Dejvid Lo smatra da je Novaku potrebno da osvoji 21 Gren slem kako bi postao najbolji teniser svih vremena.

Da li Đoković može do titule najbolji teniser svih vremena?

Novak je aktuelni šampion poslednja dva Slema, Vimbldona i US Opena, pa je stigao do 14 titula na najvećim turnirima.

Ipak, ispred njega je, Švajcarac Rodžer Federer, koji u svojim vitrinama ima čak 20 Grend slem titula.

- Osvojio je svih devet Mastersa, 14 Grend slemova, osvojio je sve. Šta je potrebno da uradi? Nije uzeo Olimpijske igre, ali ako dođe od 21 Slema, to je kraj svake rasprave-  rekao je Lo. 

Novaku je potrebno još šest titula da stigne, a jedna više da prestigne Federera. Jeste mnogo, ali nije nemoguće da se desi. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Naravno da je to još mnogo titula, još sedam. Sada, kada je ponovo spreman i motivisan, i kada je osvojio još dva Slema. Znam da je Federer daleko, ali to je samo nekoliko godina osvajanja Gren slemov-  rekao je Lo. 


Posle Novakovog povratka više ništa ne zvuči nemoguće.

- Osvojio je već tri u jednoj godini u svojoj karijeri. Mora da razmišlja o svemu tome, barem u podsvesti. Najverovatnije će biti broj jedan na kraju godine- rekao je Britanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading