Đoković "izgubio" auto zbog velikog uzbuđenja!

Autor:

Sport

20.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeh na mastersu u Sinsinatiju, čije je finale igrao sinoć protiv Rodžera Federera, ostavio je veliki trag na Novaka Đokovića. Već sam prolaz u polufinale posle dve pobede u jednom danu nad Grigorom Dimitrovim i Milošem Raonićem bio je dovoljan da Nole ne zna za sebe od velikog uzbuđenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak je baš bio uzbuđen!

Srpski as je krenuo kući kako bi se odmorio pred subotnji meč sa Marinom Čilićem (dobio ga sa 6:4, 3:6, 6:3), ali se ispostavilo da je "izgubio" automobil. Novak od euforije nije znao gde se parkirao u teniskom kompleksu, a onda je napravio šou pred prolaznicima koji su želeli da mu pomognu i da se slikaju sa njim.

- Gospođo, ja nisam teniser. Pomešali ste me s nekim. Ja sam samo čovek koji traži svoj automobil - u šali je rekao Đoković jednoj prolaznici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nastavio je Nole da drami na parkingu, i to na italijanskom jeziku, što je tek izazvalo smeh kod prisutnih. Pritiskao je srpski as dugme na daljinskom ključu kako bi na autu zasvetleli žmigavci i javio se gde je, ali nije pomoglo. I kad je već izgubio svaku nadu da će ga naći na ogromnom parkingu, auto se pojavio na mestu gde jedino nije gledao. Uredno je bio parkiran tik uz ogradu prema stadionu, na najbližem mestu kako bi što manje morao da pešači, kao što je i logično da organizatori omoguće sportskim zvezdama.

Možemo misliti kako se tek ponašao ako je kasno sinoć uspeo da osvoji jedini masters koji mu nedostaje i tako postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve turnire iz serije 1000.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading