NOLE IDE PO ONO ŠTO NEDOSTAJE: Đoković u finalu Sinsinatija!

Autor:

Sport

18.08.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira 1000 serije u Sinsinatiju nakon pobede nad Hrvatom Marinom Čilićem sa 2:1 po setovima (6:4, 3:6, 6:3). Posle još jedne velike borbe i trećeg meča u samo dva dana Nole grabi ka jedinom trofeju koji mu nedostaje!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski as nastavio je sa odličnim igrama u američkom Sinsinatiju. Nakon Miloša Raonića, Nole je bio bolji i od Marina Čilića. Prvi set Novak je rešio (ispostaviće se) već u trećem gemu kada je uzeo brejk protivniku, na kraju je bilo 6:4 i Đoković je stigao do prednosti.

Nastavak meča krenuo je loše po Srbina jer je već na startu dozvolio da mu rival oduzme servis. Ipak, tada je igra našeg tenisera krenula uzlaznom putanjom, konsolidovao se Nole i polako krenuo po preokret i pobedu. Ipak nije tako mislio Čilić pa je uradio ono što i Novak u prvom setu, sačuvao brejk prednosti za poravnanje rezultata na 1:1. Odlučujuči set doneo je mnogo bolju predstavu Đokovića koji je uspeo da uspostavi igru i dođe do velike pobede nakon dva osvojena naspram jednog izgubljenog brejka.

Našem teniseru na putu ka jedinom preostalom trofeju koji mu fali stajaće pobednik duela David Gofan - Rodžer Federer koji je na programu 19. avgusta jedan sat iza ponoći. Termin finala biće naknadno poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading