NOVAK JE MNOGO BESAN!

Autor:

Sport

18.08.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je igrao dva meča za jedan dan, a na turniru u Sinsinatiju je rešio da krtikuje celu tensiku organizaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

-  Igrači nemaju dovoljan uticaj kako bi promenili pojedina pravila na grend slemovima. Sa nama se niko ne konsultuje oko promena. Poslednji primer je merač vremena između poena. Bez dogovora sa teniserima, pravilo je prosto tek tako uvedeno, dok je na nama samo da igramo - rekao je Đoković.

Nole je govorio i o Dejvis kupu i promenama.

- Mislim da je promena bila neizbežna. Moje ime se pojavilo među onima koji podržavaju novonastali sporazum, što ne odgovara istini. Samo mi se svidela ideja da se formula (sistema takmičenja) promeni. Stari format nije bio dovoljno dobar za igrače. 

On veruje da će igra biti poboljšana.

- Tenis nije u potpunosti ispunio potencijal koji ima. Tradicija, istorija i nasleđe ovog sporta su veoma važni, ali nekada nas u tenisu sputavaju. Trebalo bi više da eksperimentišemo", rekao je osvajač 69 titula, po čemu je trenutno sedmi na večnoj listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading