FEDERER: Kasno je za US open!

Autor:

Sport

16.08.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser, Rodžer Federer, nije zadovoljan svojom igrom u poslednje vreme. Posle poraza na Vimbldonu ostvario je pobedu u prvom kolu Sinsinatija, ali svestan je da je na zalasku karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kasno je za Federera!

Švajcarac je govorio o predstojećem Gren slemu, ali ne predviđa sebi visok plasman, s obzirom na njegov broj godina.

- Čovek sa 37 godina ne bi trebalo da bude favorit na US openu. Nisam osvojio taj turnir deset godina, što znači da nisam igrao dovoljno dobro rekao je Federer, koji je od 2004. do 2008. pet puta uzastopno slavio u Njujorku.

U prvom meču u Sinsinatiju Rodžer je savladao Petera Gojovčika sa 6:4, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Dobro je, ali ne više od toga. Osećam se dobro na treningu, u dobrom sam ritmu i osećam da sam uradio prave stvari, nije bilo pehova. Osećam se bolje svakim danom posle Vimbldona- kaže Federer.

- Drago mi je što sam odigrao meč kako mi poslednji duel ne bi bio poraz od Andersona na Vimbldona, okrenuo sam novi list. US open jeste veliki cilj, on sada mora to da bude jer u poslednje dve godine nisam imao baš dobru situaciju tamo, nisam bio na 100% i voleo bih da sada budem maksimalno spreman- rekao je Federer.

U trećoj rundi u Sinsinatiju Švajcarac će se sastati sa Leonardom Majerom iz Argentine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading